2018 |2016 |2015 |2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010

30-11-2018:

Op zaterdag 13 oktober was onze jaarlijkse wafelactie, we willen dan ook iedereen bedanken voor  het kopen van de wafels.

Maar onze grootste uitdaging was natuurlijk het najaarsconcert met het Thema Night of the proms. Herbeleef het concert door links op de luidspreker te klikken.
De omgetoverde kerk, zat ook deze keer weer helemaal vol. We hebben dan ook een leuk en gevarieerd programma ten gehore gebracht zowel de Drumband als de fanfare. Bovendien hebben we dit jaar zelfs 5 jubilarissen in het zonnetje gezet.

2 dames van 25 jaar lidmaatschap:
Marcia Snijder - de Pooter: op 13 jarige leeftijd is Marcia door een ledenwerf actie lid geworden van de vereniging. AMV had zij al gedaan dus kon ze gelijk op Cornet naar muziekles. Deze lessen werden verzorgd binnen de vereniging. Dat Marcia graag naar de muziek komt blijkt wel, want zo heeft ze haar moeder Mirjam ook op een muziekinstrument gekregen. Marcia is lid van de muziekcommissie en ze heeft zodoende inspraak wat we tijdens de concerten spelen.

Sari von Hout-Jansen is van jongs af aan met muziek bezig, zoals het bespelen van een blokfluit, zangkoren en de fanfare. Wegens gezondheidsredenen moest zei stoppen met werken en is Sari lid geworden van de  fanfare, zij wilde graag nog een muziekinstrument bespelen. Haar instrument is Alt-hoorn geworden. Sari zie je niet meer tijdens de straatoptredens maar als er een concert word gegeven is ze van de partij.

Zus en broer 40 jaar lidmaatschap:
We moeten heel ver terug in de geschiedenis van de vereniging voor een zelfde unieke gebeurtenis. Bij de heroprichting in 1977 was er geen ontkomen aan. Marleen Boekhorst - de Reu en Johan de Reu. moesten maar muziekles nemen, want met dat groepje oude muzikanten moest er jong bloed bij komen.
Marleen is een saxofoon speelster. Eerst op een Alt-sax en nu al weer enkele jaren op Tenor-sax. Johan is een koperblazer, eerst Trompet en later Bugel, omdat daar behoefte aan was binnen de club. Verder zijn beiden actief met de wafelactie, optredens, oud-papier en in het bestuur van de vereniging.

60 jaar lidmaatschap:
Suus de Paauw - de Meijer kan er wel een boek over schrijven. Als 9 jarig meisje is ze eerst bij de drumband gegaan. Na ongeveer een jaar heeft ze noten leren lezen, toen ze dat onder de knie had mocht ze een instrument kiezen. Dit werd cornet en is altijd haar instrument gebleven.
In al die jaren heeft Suus heel wat gedaan. o.a. jeugd opleiden, velen hebben bij haar leren blazen. Hiervan zitten er nog steeds bij de fanfare.
Kleding en laarzen verzorgen van de drumband en majorettes zodat die bij elk optreden er piekfijn uitzagen.
Vanaf de heroprichting van de fanfare is Suus weer begonnen met het blazen en heeft zei ook een bestuursfunctie gehad.

15 mei 2018

Naar aanleiding van ons optreden tijdens de oecoemenische dienst tijdens de Geuzenfeesten, hebben we heel veel goede reacties ontvangen. Waarvoor onze dank. Het geluidfragment kunt u vanaf deze site beluisteren. Klik hiervoor op de luidspreker.

27 april 2018

Vandaag een optreden mogen verzorgen op Koningsdag tijdens de rommelmarkt en spelletjesmiddag in Axel.

26 april 2018

Vandaag ontvingen onze leden Johnny en Miriam de Pooter - Plasschaert een koninklijke onderscheiding voor hun jaren lange inzet als vrijwilliger voor diverse vereniginge en instanties, waaronder onze vereniging. Van harte gefeliciteerd!

24 april 2018

Dank voor alle stemmen die we tijdens de Rabobank Clubkas Actie hebben mogen ontvangen? Hierdoor kan onze verenging een zeer mooi bedrag van € 492,66 extra besteden.