2018 |2016 |2015 |2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010

23 maart 2015
Besloten is om het gastenboek te sluiten. Eventuele reacties kunnen worden geplaatst op onze Facebook pagina

Jeudconcert 28 februari 2015
In gemeenschapscentrum “De Kaaie” te Philippine is zaterdag 28 februari j.l. voor de 2e keer een jeugdconcert gehouden. Twee slagwerkgroepen en twee jeugdorkersten deden hun uiterste best voor de goed gevulde zaal met toeschouwers
Achtereenvolgens traden op: De slagwerkgroep 'Willem Beukelszoon' uit Biervliet , Opleidingsgroep 'De Vliegende Hollander uit Terneuzen, Jeugdorkest de Muziekfabriek Philippine-Biervliet en jeugdorkest IJgenwijs uit Cadzand op. Het enthousiaste publiek kreeg een mooi programma voorgeschoteld met zeer diverse nummers.
Voor Patrick Geerts was het zijn laatste concert als dirigent van de Muziekfabriek. Hij zal worden opgevolgd door Wendy de Vos, die vanavond de beide slagwerkgroepen begeleidde. Het publiek genoot zichtbaar van de muziek en deed enthousiast mee.
Bekijk het fotoalbum op www.ziezeeland.nl

3 januari 2015
Op zaterdag 8 november 2014 kon ons concert helaas niet doorgaan. Inmiddels is de nieuwe datum bekend: zaterdag 11 april 2015, concertzaal in de PKN Kerk aan de Kerkstraat in Biervliet.
Het thema  "Muziek door de jaren heen" blijf van Vera Lyn tot de Beatles, en van de Bee-Gees tot Robbie Williams. Dit wil je niet missen. Voor de verdere activiteiten zien de agenda.