Overlijden ere-lid Adriaan Versluijs  (geplaatst 7-8-2014):
Ons bereikte het droeve bericht dat is overleden, ons ere-lid, de heer

Adriaan Versluijs

Sinds de heroprichting in 1977 tot een aantal jaren geleden een gedreven muzikant op de grote trom.
Verder is hij lange tijd bestuurslid geweest, en konden we altijd een beroep op hem doen bij diverse activiteiten binnen de vereniging.

Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Namens bestuur, (ere)leden van de Koninklijke Muziekvereniging "Harmonie" uit Biervliet

Biervliet, 4 augustus 2014

Nieuwe bestuurssamenstelling  (24-2-2014):
Tijdens de jaarvergadering op 18 februari jongsteleden is Joshine (van de Veire) toegetreden tot het bestuur. Naast spelend lid, was ze al actief in twee commissies. We wensen haar dan ook veel succes in het bestuur. Ga naar de pagina Contact of klik hier voor de contactgegevens

Een geslaagd expiriment  (24-2-2014):
Op zaterdag 8 februari organiseerde Muziekvereniging St. Cecilia uit Philippine een jeugdconcert. Er waren optredens van onze Drumband Willem Beukelszoon, Jeugdkorps Petit Monie uit IJzendijke, en de Muziekfabriek. Op het podium verschenen leerlingen van de diverse korpsen onder leiding van Wendy de Vos, Jenny Claus en Patrick Geerts. Een gevarieerd programma waarbij iedereen met veel plezier zijn of haar bijdrage leverde. Een genot om naar te kijken en luisteren. Papa's en Mama's, maar ook broertjes en zusjes, opa's en oma's kwamen luisteren in gemeenschapshuis de Kaaie te Philippine. Iedereen was dan ook vol lof over de organisatie en van mening dat dit een herhaling verdiend.
Tijdens deze avond zijn er door diverse ouders foto's gemaakt. Een voorbeeld kan u hier vinden.