Lintjesregen in Biervliet (10-11-2012):
Tijdens het concert van 10 november 2012 heeft het Hare Koninklijke Majesteit behaagd Johan de Paauw en Suus de Paauw - de Meijer te benoemen in de orde van Oranje - Nassau. De versierselen zijn opgespeld door Burgemeester Lonink van de gemeente Terneuzen. Daarvoor werden onderscheidingen utgereikt door de Burgemeester aan Sjaak Versluijs en Antoine Magnus voor hun respectievelijke 50- en 25 jarig lidmaatschap van de vereniging.
Een verslag en foto's volgen spoedig.
Tijdens het concert is de naam van Jeugdorkest Philippine-Biervliet bekend gemaakt. Vanaf heden treden zij op onder de naam 'de Muziekfabriek'. Tevens werd hun nieuwe outfit gepresenteerd.

Facebook pagina(10-10-2012):
Sinds kort is er een facebook pagina opgesteld. Deze kunt u hier vinden of druk op het logo Facebook

Overlijden ere-lid Piet Lijbaart (3-10-2012):
Ons bereikte het droevige bericht dat kort na het overlijden van zijn vrouw, is overleden ons ere-lid, de heer

Piet Lijbaart

We herinneren Piets als een gedreven muzikant. Muziek zat in zijn bloed. Tot een paar jaar geleden blies hij zijn bariton partij nog mee.
Hij was er trots op dat onze vereniging dezelfde naam draagt als zijn molen. Wij zijn trots dat hij zo lang lid was van onze vereniging

Wij wensen zijn kinderen, kleinkinderen en verdere familie veel sterkte in deze toch al moeilijke tijd.

Namens bestuur, dirigenten en (ere)leden van de
Koninklijke muziekvereniging "Harmonie' Biervliet

Uitbreiding website (15-3-2012):
De website is uitgebreid met een pagina met handige verwijzigen en een Gastenboek. Houd het in het Gastenboek netjes, berichten die naar onze mening de fatsoensnormen overschrijden zullen worden verwijderd.