Optredens en andere activiteiten:

Op deze pagina worden onze komende optredens en andere activiteiten vermeld.  Zet het dus in je favorieten!

4-4 t/m 16-4-2018:

Rabobank ClubActie.

Ook dit jaar doen we weer mee en hopen op jullie miinimaal dezelfde aantal stemmen die we in 2017 hebben mogen ontvangen!

27-04-2018:

Koningsdag Axel

04-05-2018:

Dodenherdenking

Door de fanfare zal medewerking worden verleend aan de Dodenherdenking bij het monument aan de Paulinahaven en bij de Plaquette in de Burgemeester Maarleveldstraat te Biervliet.

10+11-05-2018:

Geuzenfeesten

Traditioneel starten de Geuzenfeesten met de reveille om 08:00 vanaf de toren van de PKN kerk door enkele leden van de fanfare. Verder zullen we medewerking verlenen aan de oecumenische dienst en zullen we beide dagen de activiteiten opvrolijken met vrolijke muziek

27-05 t/m 02-06-2018:

Jaarlijkse Anjercollecte

Leden van de fanfare zullen in deze week huis-aan-huis collecteren. Een deel van de collecte komt rechtstreeks ten goede aan de vereniging. Daarom hopen we ook dit jaar weer op jullie gulle gften. Niet allen voor onze vereniging, maar ook voor de cultuur in Nederland in het algemeen.

03-06-2018:

Muziekfestival Hoofdplaat

Tijdens het west-zeeuws-vlaamse muziekfestival zullen we een eigen concert ten gehore brengen met stukken uit het repertoire van het afgelopen najaarsconcert. U bent van harte welkom.

17-06-2018:

Kermis Graauw:

Ons is gevraagd medewerking te verlenen aan de muzikale ondersteuning tijdens de kermis in Graauw. Ook hier zullen we een eigen concert ten gehore brengen met stukken uit het repertoire van het afgelopen najaarsconcert.

21-08-2018:

Folkloristische dag IJzendijke

In de namiddag zullen we met vrolijke muziek onze opwachting maken bij Uitspannerij Cadsandria.

Oktober 2018:

Wafelactie

De exacte datum is niet bekend, maar u kunt er op rekenen dat we u tijdig zullen informeren wanneer we weer huis-aan-huis langskomen voor onze heerlijke versgebakken wafels.

November 2018:

Intocht Sint Nicolaas

Tijdens de intocht van Sint Nicolaas zullen we weer onze medewerking verlenen om de stoet van kinderen met (groot)ouders te begeleiden.

Najaarsconcert

Hiervoor is nog geen exacte datum bekend. In de komende periode zullen we die kenbaar maken.